Hallgatóink rólunk


Adamcintia"Államvizsga után sikeresen el tudtam helyezkedni, mint szociális munkás. Lassan egy éve dolgozom a Diakónia Keresztény Alapítványnál. Szociális munkásként látom azt, hogy sokkal több emberre lenne szükségünk a hátrányos helyzetűek érdekében. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szakot!"

Ádám Cintia 2013-ban fejezte be a PKE Szociális munka szakát.


"Tavaly végeztem a PKE szociális munka szakán. Az egyetemi évek során lehetőségem volt több alapítványnál is gyakorlatozni, ahol megismerhettem a szociális problémák széles körét. Az egyetem elvégzése után sikerült elhelyezkednem, mint szociális munkás, itt Nagyváradon a Diakónia Keresztény Alapítványnál, ahol hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozom. Az idők során megszoktam és megkedveltem a munkám!"

Rauch Mónika 2013-ban végzett a PKE Szociális munka szakán.


Kerinikolett"Azért választottam a szociális munka szakot, mert szerettem volna segíteni a bajbajutott embereken, azokon, akiket a társadalom kirekeszt hátrányos helyzetük miatt. Eddigi egyetemi éveim alatt, úgy érzem, sokat változtam, olyan fontos értékeket sajátíthattam el, mint az emberség, empátia, melyek napjainkban sajnos egyre kevésbé vannak jelen."

Kéri Nikolett, Szociális munka, II, év, 2013-2014-es tanév