Őszi pótfelvételi - Ingyenes helyek a Szociális munka szakon!

Maradtak még tandíjmentes helyeink a PKE Szociális munka szakára. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie, ingyen szerezhet diplomát.

A Szociális munka szak azért érdemel figyelmet, mert idősgondozásra, gyermekgondozásra, társadalmi problémák megoldására mindig szükség lesz. A nálunk végzett szakemberek közül sokan a romániai-erdélyi szociális intézményrendszer kulcszereplőivé váltak. Ez tehát stabil munkahelyet jelent a jövőben, ráadásul egy kis idegennyelvtudással megtoldva külföldön is nagyon keresett (több volt hallgatónk dolgozik német vagy angol nyelvterületen).

A PKE egy fiatal egyetem, sokan úgy vélik, érdemesebb nagy és híres egyetemek felé menni, ugyanakkor számos előnye is van annak, ha hozzánk jön. Egy kis létszámú, közösségi egyetemen, mint amilyen a miénk, a tanárok és diákok között személyes kapcsolatok alakulnak ki, és az oktatók mindenben támogatják a hallgatókat. A szociális munka képzésben különösen nagy hangsúlyt kapnak az évközi szakmai gyakorlati tevékenységek: intézménylátogatás, önkéntesség, egyéb terepmunka. 

Várad egy remek város a diákélet szempontjából is, s higgye el, nagyon sok előnye lehet annak, ha hozzánk jön!


Felvételi információk